Besplatni info telefon 0800 63 36 | SLO

Konkurentske prednosti

Ekonomski i financijski pokazatelji pokazuju da regionalno tržište kapitala ima ogroman potencijal za rast u budućnosti s obzirom na predstojeće privatizacije, strukturne reforme i približavanje EU. ALTA Skladi, d.d. upravlja jednim od najvećih regionalnih otvorenih investicijskih fondova s dnevnom likvidnošću. Investitori su zaštićeni od niske likvidnosti i manje tržišne kapitalizacije.

Naši financijski stručnjaci su razvili takozvani „Jednom nogom naprijed“ model koji ilustrira prednosti i fokus tvrtke. Navedeni model kombinira skup međunarodnih investitora, globalnu financijsku stručnost, lokalni uvid i dokazana investicijska rješenja. Takva kombinacija konkurentskih prednosti je osnova za postizanje traženih rezultata našim investitorima. Stoga, vjerujemo da to donosi jedan korak naprijed u ovoj regiji.

 • 1

  Naši proizvodi su najprikladniji u regiji

  Na tržištima u regiji postoje specifičnosti poput nelikvidnosti i loš pristup rastućih tvrtki s niskom tržišnom kapitalizacijom. Naši proizvodi mogu pomoći lokalnim i međunarodnim investitorima da ulažu u regiji bez gore opisanih rizika.

 • 2

  Pristup međunarodnim tržištima kapitala

  Mi smo međunarodna tvrtka koja radi na načelima zapadnih standarda i ima široku mrežu međunarodnih savjetnika i investitora. Ured u Londonu je novost u našem poslovanju.

 • 3

  Dugogodišnja prisutnost

  Već više od 20 godina imamo važnu ulogu na domaćem financijskom tržištu s razvijem razumijevanjem lokalnog financijskog tržišta.Prema tome, mi smo tvrtka stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom koja se širi na cijelu regiju.

 • 4

  Upravljamo jednim od najvećih regionalnih fondova

  Portfelj naše najvećeg investicijskog fonda uključuje većinu ključnih regionalnih tvrtki. Većina tih poduzeća su u procesu privatizacije i predstavljaju značajan dio portfelja. Drugi regionalni i ulagači su također dio ovog portfelja jer imaju ključnu ulogu u regionalnom gospodarstvu.

 
one-foot-slo